Om oss

Om oss

Hvem vi er

Bygg og Landskapspleie AS er din lokale vaktmester i Trondheim. Med over 30 års erfaring håndterer vi komplette vaktmestertjenester, sommer som vinter, for små og store sameier og borettslag. Ingen oppgaver er for små eller for store!


Drift og vedlikeholds markedet er stort da det er mange nye eiendommer som oppføres og må vedlikeholdes. Etter å ha fulgt utviklingen i bransjen over 30 år ser vi at det er både små og store tilbydere av lignende tjenester. Vi ser likevel behov for å etablere et selskap som har fokus på tett samarbeid med oppdragsgiver og som framfor alt er engasjert og ikke minst kvalitetsbevist.


Det forvaltes store verdier under høyt tempo og det er viktig med en engasjert leverandører som utfører jobben etter de samme krav man selv stiller. Alle kunder har ulike behov, alt ut fra størrelse og omfang. Vi tilstreber å lage en arbeidsplan for hvordan et bygg eller en eiendom skal driftes. Denne prosessen er dynamisk og utfordringene består i å ha gode verktøy samt et gjensidig positivt samarbeid. Noe vi har erfart og fått bevist gjennom tidligere arbeid med blant annet Trondos, Oslo Areal AS, Vital Eiendom AS og flere andre.


Med dette som utgangspunkt ble Bygg og landskapspleie AS etablert i 2005.

Grøntanlegg

Les mer

Vaktmester

Les mer

Grøntanlegg

Les mer

Vaktmester

Les mer

Renhold

Les mer

Snørydding og strøing

Les mer

Renhold

Les mer

Snørydding og strøing

Les mer